Hafele Hardware Technology

Häfele Beschlagtechnik
Yhteystiedot
Häfele GmbH & Co KG,
Sivuliike Suomessa
Tupalankatu 4
FI-15680 LAHTI
Puhelin: +358 (0)3 877770 Katso suorat numerot yhteystiedoista
FAX: +358 (0)3 8777788
Lähetä meille sähköpostia

Tuki

Sivuston käyttö

Tämän sivuston käyttöä varten tarvitaan Internet Explorer versio 5.1 tai uudempi versio. Acrobat Reader -ohjelmaa tarvitaan joidenkin tiedostojen avaamiseen (ohjelma ladattavissa ilmaiseksi). Ohessa englanninkielisenä tietosuojailmoitus, käyttöehdot sekä yleiset toimitusehdot:

ylös ylös

Yhteystiedot

Sivuliike Suomessa
Tupalankatu 4
FI-15680 LAHTI
Puhelin: +358 (0)3 877770 Katso suorat numerot yhteystiedoista
FAX: +358 (0)3 8777788
Email: info@hafele.fi

e@sy link verkkokauppa

© Häfele GmbH & Co KG, kaikki oikeudet pidätetään.